VECKA 28

 
Bild tagen i vecka 27+3
 
Nu byter jag ju vecka på onsdagar men här är en sammanfattning av vecka 28.
 
Jag känner mig som en uppblåst ballong, magen är så spänd att jag tror den ska spricka när som. Huden känns för tight och det känns inte som att huden växer i takt med magen. Jag har gått upp 12 kilo men kommer fortfarande i mina vanliga kläder i strl 34 (förutom att jag inte kan ha vanliga byxor sen en tid tillbaka, de går på men kan inte knäppa dem). Mycket av vikten har satt sig på rumpan/låren/brösten. Mina vanliga klänningar sitter tight över brösten och jag antar att de kommer bli ännu större med tiden.
 
Jag känner mig sne. Bebis gillar att ligga på ett håll och det märks, man ser det tydligt på bilden ovan precis som förra veckan. Det är fortfarande mest sparkar på höger sida och jag har fortfarande ont i revbenen på höger sida. Något nytt är väl att jag har börjat få en annan typ av smärta i ryggen så ska hitta några övningar jag kan göra för att stärka mina ryggmuskler.
 
Inatt sov jag gott, jag gick och la mig innan Simon kom hem, kunde inte hålla mig vaken. Vaknade rätt många gånger under nattens gång men våran säng är så skön att det inte gjorde mig något. Hade inte heller ont i kroppen när jag vaknade till och imorse kände jag mig utvilad. Så skönt!
 
Senare idag tänkte jag ta lite bilder på det vi köpt i helgen. 
 
 
 
Allmänt, Gravid | BF 2017, Gravid, Januaribarn, gravidblogg, vecka 28 | | Kommentera |
Upp