MÅLA OM KÖKET

 
 
Usch. Jag har dragit på mig en förkylning, igen. Det senaste halvåret har de nästan avlöst varandra. Jag har fortfarande lock för öronen, men jag har äntligen blivit feberfri så jag hoppas på att kunna jobba imorgon!
 
Nog om det.

Simon och jag har pratat om att måla om köket sen vi flyttade in i huset. Egentligen vill man ju ha ett nytt kök. Men man kan inte få allt och köket är trots allt i gott skick. Så i tisdags när pappa kom förbi och lämnade spadar och andra trädgårsredskap till oss, så tog Simon och pappa ner "vitrinskåpet" som fanns i köket mellan fönstret och uterumsdörren. Sen stack Simon och köpte häftgrund samt en provburk med grå färg. Så jag antar att vi har dragit igång ett till projekt nu. Vi har tidigare målat om kaklet i köket. 
 
Provburken är NCS 5500-N. Jag ville gå lite ljusare och Simon mörkare. Så vi får se hur det känns när vi har provmålat lite. Vi har också pratat om att gjuta nya bänkskivor. Vi får se. Kanske blir att vi gör som Emma - använda oss utav kalkstuc. Och sen bara byter ut bänkskivan på ön. Det hade ju varit snyggt med en tunn skiva vit marmor... Jag har iallafall bestämt att vi ska byta ut handtagen mot knoppar från norrgavel, så nästa gång någon uttav oss är i Malmö blir det en visit in till deras butik för inköp.
 
Så när vi har kommit en bit på vägen får ni se lite bilder! Just nu orkar jag inte ens röra på mig!
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt, Kök | kök | | Kommentera |
Upp