ATT VARA TRÖTT



Nu är vi hemma igen. Hemresan gick bra men vi kunde inte sova. Pappa hämtade oss i Landskrona och efter lite kvällsmat och dusch så gick vi och la oss. Men, det varade inte så länge, för klockan två inatt var jag så pigg att jag inte kunde somna om förrens klockan halv åtta på morgonen. Ugh. Jag sov i typ en timme och sen väckte Simon mig med min första frukost på sängen någonsin. (Jag brukar alltid vakna först så det har aldrig gått innan). Simon hade gått ut med Craig, åkt och handlat och gjort varma toast! Supergott! 

Sen har vi varit i trädgården hela dagen (och på blomsterlandet). Jag har burit kogödselsäcken fel, så min rygg gör megaont. Men två pallkragar är uppe, gräset är klippt (i 3 omgångar för det var så långt), och vi har tagit bort ytterligare några fula buskar. Jag hann plantera en svart vinbärsbuske innan klockan blev för mycket. 

Imorgon bär det av till byggmax och blomsterlandet för att köpa mer jord. Mer buskar ska bort och björnbären ska grävas ner. Samt att vi ska bygga spaljé,  ge klematisen en fast plats och om vi hinner rensa bort buskage på framsidan! 

Men just nu är det tvdags, Simon är i Malmö och kollar fotboll ikväll så jag och djuren ligger och gosar i soffan. 





Allmänt | | Kommentera |
Upp